Tanıtım Filmi Nedir? Tanıtım Filmi Çeşitleri Nelerdir?

Akroot
Prodüksiyon

Marka ve ürün kalitesinin yanısıra kullanıcıya sunulan ürünün reklam ve pazarlama faaliyetlerinin de iyi olması sizi müşterilerinize daha güvenilir ve profesyonel göstereceği için önemi büyüktür.

Günümüzde kullanıcıların okuma alışkanlıklarının azalmasıyla görsel etkisi büyük olan fotoğraf ve özellikle videolar istediğiniz mesajı daha hızlı vermektedir. 

Dijital dönüşümde ve internet ortamında markanızın doğru çekilmiş tanıtım filmi ve fotoğrafları dijital pazarlama çalışmalarınızın olmazsa olmaz bir parçasıdır. 

TANITIM FİLMİ NEDİR?

Tanıtım filmi; şirket, ürün, kurum, marka, hizmet, etkinlik v.b çalışmaların sosyal medya mecralarında yayınlanmak ve kullanıcıya etkilemek amacıyla çekilmiş görüntüleridir. Tanıtım filminde ana amaç ne anlatmak istediğinizi bilerek doğru görüntüleri en doğru sürede takipçilerinize vermektedir.

TANITIM FİLMİ ÇEŞİTLERİ NEDİR?

1) KURUMSAL TANITIM FİLMİ

Markanın üretim ve satış alanları ve aşamalarını vizyon ve misyon tanıtımını amaçlar.

2) ÜRÜN TANITIM FİLMİ

Markanızın ürettiği ve sattığı ürünlerinizin kullanıcıya etkileyici bir dille anlatıldığı satışa yönelik bir çekim tekniği kullanılır.

3) FİRMA TANITIM FİLMİ

Kurumsal tanıtım filmiyle büyük oranda benzerlik gösterse de farklı çekim teniği ve en önemlisi daha minimal bir şekilde yapılan işleri anlatan ve yine güven veren çekim tekniğidir.

4) İNTERNET SİTESİ VE YOUTUBE TANITIM FİLMİ

Burada kullanıcılara web sitenizde nasıl bir deneyim sunduğunuz , sitenin amaçları ve içeriklerinin anlatıldığı, aynı şekilde YouTube kanalınızda takipçilerinize ne verdiğinizin anlatıldığı daha aktif video çekim tekniğidir. 

Detaylar ve fiyat bilgisi için bize ulaşın.

Şeyda Şen